ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και αν αυτή βρίσκετε. Σε περίπτωση που έχει προηγηθεί πληρωμή με οποιοδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους, η επιστροφή των χρημάτων θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Εξαίρεση αποτελεί η Δωρεάν Αποστολή, όταν τα ελαστικά βρίσκονται στο στάδιο της μεταφοράς.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε δικαίωμα επιστροφής των ελαστικών εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους. Επιστροφές εκτός Αττικής γίνονται δεκτές υπό τον όρο ότι τα ελαστικά δεν έχουν τοποθετηθεί ή με οποιοδήποτε τρόπο αλλοιωθεί κατά την μεταφορά ή αποθήκευσή τους. Διατηρούμε το δικαίωμα ελέγχου των προς επιστροφή ελαστικών στον τόπο παραλαβής τους καθώς και το δικαίωμα άρνησης παραλαβής στην περίπτωση που συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι. Οι επιστροφές επιβαρύνονται με κόστος 35 ευρώ ανά σετ τεσσάρων ελαστικών το οποίο συνυπολογίζετε στο ποσό επιστροφής χρημάτων. Το τελικό ποσό της συναλλαγής υπολογίζετε με βάση το αρχικό ποσό πληρωμής αφαιρουμένου του κόστους των μεταφορικών και πιστώνετε στον λογαριασμό σας το αργότερο εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Δε γίνονται δεκτές επιστροφές σε ελαστικά τα οποία έχουν τοποθετηθεί ή με οποιοδήποτε τρόπο αλλοιωθεί. Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα οποιουδήποτε ελέγχου πριν την αποστολή ή τοποθέτησή τους, καθώς και της λήψης οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα προς πώληση ελαστικά (DOT, labeling, προέλευση κλπ.)

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα ελαστικά μας συνοδεύονται από την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή. Η εγγύηση αφορά την σωστή κατασκευή τους και την καταλληλόλητά τους για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται. Παρέχετε δε από τον εκάστοτε κατασκευαστή με τους όρους που εκείνος ορίζει. Η εγγύηση έχει ισχύ 3 έτη από την ημερομηνία τοποθέτησής ή 5 έτη από την ημερομηνία παραγωγής και το ποσοστό αυτής υπολογίζετε από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Ως εγγύηση ορίζετε η απόδειξη αγοράς των ελαστικών σας.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Πέραν της εγγύησης η οποία παρέχετε σε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες, για κάθε αγορά τεσσάρων ελαστικών INFINITY σας παρέχουμε δωρεάν 100% ασφάλιση των ελαστικών σας ακόμα και στην περίπτωση που ένα ελαστικό καταστραφεί από δική σας υπαιτιότητα. Οι όροι και προϋποθέσεις της ασφάλισης αναγράφονται αναλυτικά στο φυλλάδιο που συνοδεύει την κάρτα εγγύησης. Από την ασφάλιση εξαιρούνται επαγγελματικά οχήματα και ταξί.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τα προϊόντα μας είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

 

ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η ετικετογράφηση των ελαστικών γίνεται με ευθύνη των εταιρειών και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Προτεραιότητά μας είναι να ενημερώνουμε τους καταλόγους μας. Σε περίπτωση λάθους δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

 

SKROUTZ ANALYTICS

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.