Σχετικά με εμάς

Είμαστε κοντά σας από το 1997, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης ελαστικών.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997, με κύρια δραστηριότητα την εμπορία και το service ελαστικών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της επιχείρησης μας, είχαμε ως σκοπό να προμηθεύουμε το κοινό της Θεσσαλονίκης με ελαστικά αυτοκινήτων και να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης ελαστικών αυτοκινήτου.

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία είμαστε πιστοποιημένο κατάστημα Continental αλλά σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα ελαστικών αυτοκινήτου. Στο ielastika.gr θα βρείτε ελαστικά αυτοκινήτων των μεγαλύτερων εταιριών όπως ελαστικά αυτοκινήτων Continental, Pirelli, Michelin, Vredestein, Gislaved, Goodyear, Dunlop, και πολλών ακόμα κορυφαίων κατασκευαστών, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Έχουμε ελαστικά αυτοκινήτων όλων των μεγάλων κατασκευαστών ελαστικών καθώς επίσης και οικονομικές σειρές δικής μας εισαγωγής.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα ελαστικών αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο με πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Δεν επαναπαυόμαστε όμως στην εμπειρία μας, κάθε χρόνο παρακολουθούμε εξειδικευμένα σεμινάρια για να αναπτύξουμε περεταίρω τις τεχνικές μας γνώσεις. Προσπαθούμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε όσους αναζητούν ελαστικά αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη.

Έχοντας πολυετή παρουσία και εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, και ειδικότερα στον κλάδο των ελαστικών αυτοκινήτων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και να προσφέρουμε τα προϊόντα μας online. Μέσα από το ηλεκτρονικά κατάστημα ελαστικών αυτοκινήτων ielastika.gr μπορείτε προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές. Με ένα κλικ έχετε ελαστικά αυτοκινήτων με άμεση παράδοση στην πόρτα σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Με 3 άτοκες δόσεις και με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία για να μην αλλάξετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας. Για όσους επιλέξουν να αγοράσουν τα ελαστικά από το φυσικό μας κατάστημα, θα λάβουν δωρεάν τοποθέτηση, δωρεάν ζυγοστάθμιση και βαλβίδες στεγανοποίησης.